bispectrum_support_sap_pcoe_201402

2016 m. vasario mėn. – Vilnius, Lietuva.

Atnaujinome BI Spectrum klientų palaikymo organizacijai suteiktą, oficialų SAP PCOE sertifikatą.

Šis išskirtinis SAP Partner Center of Expertise (PCOE) sertifikatas įvertina ir patvirtina, kad BI Spectrum klientų aptarnavimo ir palaikymo organizacija atitinka visus šiuolaikinius SAP techninius ir organizacinius standartus.

BI Spectrum aukštos kokybės klientų palaikymo paslaugos kiekvienam klientui atveria galimybes apsaugoti investicijas į savo sprendimus, sumažinti TCO, sumažinti naujų sprendimų diegimo laiką, pagreitinti sistemos ir programinės įrangos incidentų sprendimą, sumažinti neplanuoto sistemos priverstinio sustojimo ir veiklos sutrikimo galimybes bei pasiruošti inovacijoms. BI Spectrum yra pasirengęs pasirūpinti jūsų SAP Analitiniais sprendimais.

BI Spectrum – patikimas Jūsų verslo analitikos partneris. Kartu su Jumis mes sukursime Jūsų poreikius atitinkančią verslo analitikos ilgalaikę viziją ir strategiją, tinkamai parinksime jos įgyvendinimo etapus, būdus ir priemones. Mūsų ilgametė patirtis, profesionalumas, atsakingas bei lankstus požiūris į partnerystę užtikrins Jūsų verslo analitikos sprendimų kokybę ir sėkmę. BI Spectrum yra SAP® partneris.